Publicat 15/3/2019 10:30:03 +01:00CET

Génova envia una circular als seus càrrecs perquè vagin "porta a porta" per tot Espanya demanant suport al PP

Sede del PP en la calle Génova
RICARDO RUBIO / EUROPA PRESS - Archivo

La campanya es completa amb un vídeo de García Egea que insta arribar a "totes les llars d'Espanya"

MADRID, 15 mar� (EUROPA PRESS) -

La direcció del PP ha enviat una circular als crrecs del seu partit i els ha emplaat a posar en marxa a tot Espanya la campanya "porta a porta" davant de les eleccions generals del 28 d'abril. La formació que dirigeix Pablo Casado vol que els seus surtin al carrer i vagin a "totes i cadascuna de les llars d'Espanya" per explicar les propostes del PP, "escoltar els ciutadans i conixer de prop les seves necessitats".

Per impulsar aquesta campanya, el secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha gravat un vídeo perqu vol implicar tots els seus dirigents en aquesta iniciativa. "El 28 d'abril, Pablo Casado ha de ser el president del Govern d'Espanya i per aix necessitem la vostra ajuda. Hem de fer fora Pedro Sánchez, no podem deixar que Espanya segueixi en mans del PSOE i dels independentistes", arrenca el vídeo, al qual ha tingut accés Europa Press.

García Egea diu que a Casado li agradaria anar "porta per porta" i "casa per casa" a demanar la confiana dels milions d'espanyols que estan cridats a votar, per com "és materialment impossible", demana als seus sortir al carrer a demanar la confiana dels espanyols en nom de Casado.

Segons subratlla, es tracta d'arribar a "tots i cadascuna de les llars d'Espanya". "Tenim els millors candidats i els millors equips professionals i humans d'Espanya. I tenim el millor partit d'Espanya. I ara és temps de demostrar-ho, sortim al carrer i demanem la confiana de la gent", afegeix el número dos del PP.

LA VA IMPULSAR TAMBÉ DAVANT DE LES ANDALUSES

La nova direcció de Casado ja va impulsar una campanya similar basada en el "porta a porta" en les eleccions andaluses del passat mes de desembre, uns comicis que finalment, grcies a l'acord amb Ciutadans (Cs) i Vox, van portar Juan Manuel Moreno Bonilla a la presidncia de la Junta d'Andalusia després de 36 anys de Govern socialista.

Ara, el PP recupera aquesta iniciativa per mobilitzar els seus davant les generals, autonmiques, municipals i europees. De fet, la circular que Génova ha enviat als seus crrecs, amb data del 14 de mar, va adreada a alcaldes i portaveus d'Ajuntaments, presidents i portaveus de les diputacions i presidents provincials, entre d'altres.

En aquesta missiva, a la qual ha tingut accés Europa Press, el PP recorda que afronten un període electoral "indit" amb quatre comicis. "En aquestes eleccions es decideix si el nostre país és governat, durant els propers quatre anys per partits compromesos amb la defensa de la Constitució, el creixement i la prosperitat dels espanyols, o per aquells que volen trencar Espanya i aplicar polítiques que només condueixen a més deute, destrucció de llocs de treball i pobresa", assegura.

Per aix, subratlla que "és més necessari que mai" estar en contacte amb els vens per transmetre'ls "com d'importants són aquestes eleccions" i per explicar-los les propostes del partit. "A més, estem obligats a escoltar els ciutadans i a conixer de prop les seves necessitats perqu el nostre programa electoral i les nostres propostes hi responguin i siguin el més realistes possible", afegeix.

Aquesta campanya consisteix, segons explica el PP en la seva circular, en la detecció d'aquelles zones del municipi en les quals és "més interessant" tenir "contacte directe amb els vens", ja sigui perqu existeixen grups de votants que puguin ser recuperats o perqu necessiten més informació sobre les propostes del PP.

L'objectiu, prossegueix, és dur a terme visites "porta a porta" i "pis a pis" en petits grups formats per crrecs públics i líders locals del partit per "recaptar dels vens la seva opinió sobre la gestió municipal, regional i nacional", transmetre'ls "el ja fet" pel PP i les propostes que planteja la formació per al futur. La carta va signada pel responsable de Política Local del partit i alcalde de Boadilla, Antonio González Terol.