Publicat 17/1/2019 8:41:34 +01:00CET

La Generalitat traslladar les tendncies de Silicon Valley a les empreses catalanes amb 'Catalonia Exponential'

Romero i Bonavia (Acció), Matilde Villarroya i ngels Chacón (Generalitat)
GENERALITAT

BARCELONA, 17 gen. (EUROPA PRESS) -

La Generalitat traslladar les tendncies i canvis tecnolgics que es produeixen a la regió nord-americana de Silicon Valley a les empreses emergents, pimes i grans companyies catalanes amb la iniciativa 'Catalonia Exponential', impulsada per Acció.

La consellera d'empresa i Coneixement de la Generalitat, ngels Chacón, l'ha presentat aquest dijous a Califrnia, ha informat el departament en un comunicat.

L'oficina d'Acció --Agencia per a la Competitivitat de l'Empresa-- a Silicon Valley actuar com a centre de connexió entre la regió i Catalunya perqu les empreses locals adoptin els canvis que es registren en temes com la tecnologia de cadena de blocs, la impressió 3D, els macrodatos, l'Internet de les Coses, la intelligncia artificial i la realitat augmentada i virtual.

Així mateix, les empreses catalanes podran analitzar el seu grau d'escalabilidad, seguir itineraris d'innovació per transformar els seus models de negoci i viatjar a Silicon Valley per validar les seves línies d'innovació, entre altres accions.

La iniciativa 'Catalonia Exponential' es preveu que posteriorment s'estengui a altres oficines amb l'objectiu d'impulsar "l'economia de la innovació" a Catalunya.