Publicat 12/7/2019 18:46:58 +02:00CET

La Generalitat desestima les mesures cautelars del recurs de Tusquets i Masià

BARCELONA, 12 jul. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Empresa de la Generalitat ha desestimat les mesures cautelars del recurs d'alçada que van interposar els excandidats a presidir la Cambra de Barcelona Carles Tusquets i Ramon Masià i 20 persones més, han informat diverses fonts del departament a Europa Press.

Segons publica 'La Vanguardia', la Conselleria d'Empresa ha rebutjat suspendre el ple de la corporació celebrat el 17 de juny, en el qual es va elegir com a nou president Joan Canadell.

Fonts de la candidatura de Tusquets i Masià han explicat a Europa Press que estan estudiant interposar un recurs contenciós administratiu contra la Conselleria d'Empresa.

Les causes per desestimar les mesures cautelars han estat que els motius que el recurs demanava per suspendre el ple no són els que contempla la llei i que no s'han provocat prejudicis irreparables.

L'òrgan tutelar de les cambres de comerç de Catalunya és la Secretària General d'Empresa de la Generalitat, Marta Felip.

Després de desestimar les mesures cautelars, el recurs d'alçada presentat per Tusquets i Masià continua i la Secretaria General d'Empresa té dos mesos més per resoldre'l --tenia un mes per a les cautelars--.