Publicat 29/6/2019 11:08:42 +02:00CET

La Generalitat atorga a Brain & Beast el 'Premi 080 a la Millor Col·lecció' amb 'Première'

Premiats En La 080 BARCELONA FASHION
080 BARCELONA FASHION

BARCELONA, 29 juny (EUROPA PRESS) -

La Generalitat de Catalunya ha atorgat aquest divendres el 'Premi 080 a la Millor Col·lecció' a la firma Brain & Beast per la col·lecció 'Première', en el marc de l'edició d'estiu de la setmana de la moda a Barcelona que s'ha celebrat en el Recinte Modernista de Sant Pau.

En un comunicat aquest dissabte, la Conselleria d'Economia ha explicat que els dissenyadors Eñaut i Sonia Carrasco han rebut 'ex aequo' el 'Premi Nacional 080 al Disseny Emergent' de la 24 edició.

Eñaut ha agraït el premi i ha dit que "és tota una oportunitat" per a algú que acaba de començar, mentre que Sonia Carrasca ha esmentat el seu equip i la seva família.

Per la seva banda, Menchén Tomàs ha rebut el 'Premi Modacc a Dissenyadors i Marques amb més potencial Comercial Internacional' per la seva col·lecció 'Cotton Club'.

La consellera de Presidència, Meritxell Budó, ha presidit l'esdeveniment de clausura i entrega de premis de la 080 Barcelona Fashion al Port Marina Vetlla, on ha destacat que "la moda és un sector estratègic per al país".

També ha destacat la presència a la 080 Barcelona Fashion de "la moda sostenible, l'economia circular i el fast-tech".