Se celebrar del 6 al 8 de novembre al recinte Montjuc de Fira de Barcelona
BARCELONA, 30 oct. (EUROPA PRESS) -
El Gastronomic Forum Barcelona 2023 presentar les novetats del sector 'foodservice' mitjanant la participació de 350 empreses expositores, en una edició que se celebrar del 6 al 8 de novembre al recinte Montjuc de Fira de Barcelona.
Algunes de les novetats "estan pensades per impactar en els pats nadalencs", com les croquetes de panettone artesanes o el calendari d'advent de salses dolces artesanes, informa Fira de Barcelona en un comunicat aquest dilluns.
Altres opcions que es donaran a conixer són els xurros de boniato; 'sticks' de peus de porc; cervesa blava; sobrassada de boví o sorbet de 'piparra', entre d'altres.
UNA EDICIÓ MÉS GRAN
L'edició del 2023 creixer un 20% amb més de 350 empreses de 'foodservice' participants, entre les quals hi haur 200 petits productors enogastronmics procedents principalment de Catalunya, Menorca, Galícia, Burgos i Granada.
A més, reunir uns 100 cuiners que sumen 66 estrelles Michelin --com Joan Roca, Albert Adri, Bego Rodrigo, Kamilla Seidler, Jesús Sánchez, Oriol Castro i Lucía Freitas-- que participaran en 120 activitats programades.