Publicat 29/4/2019 0:16:12 +02:00CET

Garriga (Vox) afirma que anirà al Congrés a dir "el que mai no ha dit" al PP i Cs

28A.- Vox aconsegueix un diputat per Catalunya amb 145.045 vots, després de collir 198 en 2016
EUROPA PRESS

BARCELONA, 29 abr. (EUROPA PRESS) -

El candidat de Vox en les eleccions generals per Barcelona, Ignacio Garriga, que ha aconseguit l'únic escó del seu partit a Catalunya, ha afirmat aquest diumenge que anir al Congrés a dir "el que mai no ha dit a cap diputat del PP i Cs".

En declaracions a l'hotel de Barcelona on Vox ha seguit la nit electoral, on s'han acostat uns 40 simpatitzants, ha defensat que aquest diumenge és "el punt de partida d'aquesta reconquesta de llarg i d'amplada de la nació".

Considera que els resultats de Vox a tot Espanya els permetran "contrarestar el discurs ideolgic de l'extrema esquerra, la tebiesa dels de sempre i la covardia de molts altres".

"És un dia per estar molt contents, Espanya s'ha posat dempeus i ha dit que vol que 24 valents entrin al Congrés per dir el que fins ara cap partit deia", ha afegit, i ha animat a tots els votants a donar suport a Vox també en les eleccions europees i municipals.

El número 2 de Vox per Barcelona, Juan José Aizcorbe, ha dit que "a Andalusia va comenar la reconquesta, que ara segueix tranquilla, serena, plcida per implacable".

I el número 6, Juan Garriga, ha felicitat a simpatitzants i apoderats de Vox per la manera en el qual ha transcorregut la jornada electoral i la campanya, en la qual ha "notat l'absncia d'alguns mitjans de comunicació".