Publicat 17/5/2019 16:08:26 +02:00CET

Gairebé la meitat dels visitants de l'Automobile té intenció de comprar un cotxe

Fira.- Casi la mitad de los visitantes del Automobile tiene intención de comprar un coche
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 17 maig (EUROPA PRESS) -

Gairebé la meitat dels visitants del saló Automobile Barcelona de Fira de Barcelona (45%) té intenció de comprar un cotxe durant aquest 2019, ha informat la institució firal aquest divendres en un comunicat.

Així es desprèn de les enquestes que han fet als visitants del saló, que també assenyalen que un de cada cinc té pensat comprar-ne un durant la celebració del certamen.

Les 45 marques presents ofereixen als assistents preus i avantatges exclusius, així com condicions especials en el finançament davant d'un cap de setmana que es preveu de gran afluència de visitants.

Les principals marques del sector ofereixen, durant l'edició del centenari d'Automobile Barcelona, descomptes especials per a la compra dels seus vehicles durant la celebració del certamen que poden arribar fins al 30% del preu del cotxe, la qual cosa suposa un estalvi que oscil·la entre els 1.500 euros i els 12.000, en funció de la marca i el model.

Un altre dels avantatges que poden trobar els assistents al saló és la instal·lació d'un punt de recàrrega de franc en cas d'adquirir un vehicle elèctric.

El president d'Automobile Barcelona, Enrique Lacalle, ha afirmat que es tracta de l'últim cap de setmana per aprofitar les grans ofertes i descomptes especials de les marques amb motiu del saló: "Els al·licients són tan grans que aconsello als qui vulguin comprar-se un cotxe que els aprofitin, que no se'ls perdin".

Amb motiu del seu centenari i amb l'objectiu d'impulsar les vendes, Automobile Barcelona ha desenvolupat una aplicació mòbil que ajuda els usuaris a triar cotxe en funció de diversos criteris i ofereix una guia de compra basada en deu consells, com valorar les opcions de pagament o el cost de manteniment.

El saló tancarà les portes aquest diumenge després d'acollir una edició centenària que ha comptat amb la presència de més de 45 marques i 130 expositors.