Publicat 27/5/2019 16:42:40 +02:00CET

Gabilondo diu que farà valer la victòria del PSOE i que no renunciarà a reformar la Comunitat de Madrid

Gabilondo dice que hará valer la victoria del PSOE y que no renunciará a reformar y transformar la Comunidad
Europa Press TV - Europa Press

MADRID, 27 maig (EUROPA PRESS) -

El candidat del PSOE a la Presidència de la Comunitat de Madrid, Ángel Gabilondo, ha afirmat aquest dilluns que farà valer la victòria del PSOE en les eleccions autonòmiques i que no renunciarà a "reformar, transformar, modernitzar i fer progressar la Comunitat".

En una carta difosa a través del seu compte de Twitter, Gabilondo ha constatat que han obtingut 880.036 vots dels madrilenys que creuen en la "necessitat d'un canvi efectiu a l'autonomia".

"Cuidaré aquesta elecció i treballarem per donar-li viabilitat a la nostra Comunitat", ha asseverat. "Han hagut de passar 32 anys per tornar a guanyar a Madrid i aquesta victòria del PSOE genera un cabal de confiança que cuidarem i farem valer", ha afgit.

"No renunciarem per tant a reformar, transformar, modernitzar i fer progressar la Comunitat. En definitiva, a afrontar i resoldre els problemes dels ciutadans", ha asseverat.

El secretari general del PSOE-M, José Manuel Franco, ha anunciat que aquesta mateixa tarda començarà la ronda de contactes per intentar que Gabilondo sigui president.