BARCELONA 23 nov. (EUROPA PRESS) -
Fundador i Romain Fornell han celebrat aquesta setmana a Barcelona els 150 anys del primer conyac espanyol, amb un sopar fusió que ha maridat un menú del xef francès al seu restaurant Azul Rooftop Barceloneta amb conyacs de la col·lecció Prestige Sherry Cask Fundador Supremo.
El 'Global Chief Commercial & Marketing Officer' d'Emperador Distillers (al qual pertany Bodegas Fundador), Ángel Piña, va explicar que col·laboren des de fa anys amb els millors xefs d'Espanya, empresaris d'hostaleria i el sector dissenyant esdeveniments, tasts i maridatges per promoure el consum del conyac a través de l'alta gastronomia.
"Amb aquestes aliances volem explicar que els nostres conyacs es poden consumir a la sobretaula, però també durant els àpats", va afegir Ángel Piña.
Es va servir el Brandy Fundador Supremo 12 Pedro Ximenez, el 15 Amontillado, i també vins de Harveys, dels barrils de roure americà (Sherry Casks) on envelleixen els Supremo.
A més es va servir l'edició limitada de Brandy Fundador creada per al 150 aniversari: conté unes gotes de la bota fundacional conservada als cellers Fundador de Jerez, i s'han embotellat 250 unitats numerades i certificades pel Master Blender.
Fornell va agrair a Fundador celebrar l'efemèride a través dels seus plats i alhora "mostrant l'evolució dels conyacs, la seva versatilitat i el magnetisme d'un destil·lat".