Publicat 6/5/2019 17:52:20 +02:00CET

La Fundació Stella Maris va acollir més de 3.000 mariners durant el 2018

La Fundació Stella Maris va acollir a més de 3.000 mariners durant el 2018
STELLA MARIS

BARCELONA, 6 maig (EUROPA PRESS) -

El Centre Stella Maris de l'Apostolat del Mar de Barcelona, que compta amb el suport del Comitè de Benestar del Port de Barcelona, va acollir en les seves instal·lacions més de 3.000 mariners de països com l'Índia, Filipines, Ucraïna, Rússia, Polònia i la Xina durant el 2018, ha informat la fundació en un comunicat aquest dilluns.

Stella Maris, que es va crear el 1927, presta assistència a les tripulacions dels vaixells que amarren al Port, els donen informació sobre la ciutat, el port i els ofereixen transport.

A més, la fundació posa a la disposició dels mariners una residència on poden pernoctar durant la seva estada a la ciutat i que durant el 2018 va tenir una ocupació del 65,9%.

Entre els serveis que ofereix la residència hi ha connexió gratuïta a internet, servei de biblioteca i assistència sobre aspectes socials, religiosos, laborals i jurídics.

Per la seva banda, l'Apostolat del Mar ofereix un servei d'assessorament jurídic, a través del seu centre de drets del mariner, i que en l'exercici passat va participar en la repatriació a Sri Lanka de sis mariners del vaixell C-Star que va ser abandonat al Port pel seu armador.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- El Govern posa a disposició recursos educatius de l'Institut Obert de Catalunya

 2. 2

  L'Hospitalet (Barcelona) distribueix test ràpids de Covid-19 i rep material sanitari

 3. 3

  La Guàrdia Urbana ret homenatge als treballadors dels mercats de Barcelona

 4. 4

  La pandèmia de coronavirus supera el milió de contagis i deixa més de 51.000 morts

 5. 5

  Coronavirus.- La residència de gent gran de Capellades (Barcelona) registra 24 morts