Publicat 13/3/2019 17:17:09 +01:00CET

La Fundació Cecot Formació tanca el 2018 amb la formació de 1.500 persones i una taxa alta d'inserció

TERRASSA (BARCELONA), 13 mar� (EUROPA PRESS) -

La Fundació Cecot Formació ha tancat el 2018 amb la formació de 1.500 persones, a través del programa de formació professional per a ocupació adreada a persones que estan a l'atur, i amb una taxa d'inserció laboral de les més elevades dels darrers anys.

Es tracta d'un projecte que promou el Servei d'Ocupació de la Generalitat i que consisteix en un programa teric i prctic que vol millorar la qualificació professional i la capacitat d'entrada al mercat laboral, mitjanant el perfeccionament de les capacitats professionals, segons ha informat aquest dimecres en un comunicat.

Els participants aconsegueixen un certificat que és vlid per a tot Espanya, a més la normativa europea permet el reconeixement de les qualificacions professionals acreditades a la Unió Europea, cosa que facilita la mobilitat geogrfica.

Les especialitats com el sector químic i el del comer i el mrqueting han aconseguit els resultats més notables amb un 90,32% i un 76,30% de la inserció laboral, respectivament.

De cara al 2019, Cecot Formació ha iniciat 10 de les 48 accions formatives planificades per a aquest any i han tingut en compte les individuals de cada perfil.

el més llegit

 1. 1

  Agents de paisà controlaran l'ús de la mascareta a Terrassa (Barcelona)

 2. 2

  Mollet del Vallès (Barcelona) farà més PCR a contactes de positius aquesta setmana

 3. 3

  La Generalitat farà cribajes massius de Covid-19 en dos barris de Barcelona

 4. 4

  Apartaments turístics de Girona impulsen una campanya a TikTok per recuperar visitants

 5. 5

  Un detingut a Llagostera (Girona) per vendre un propulsor submarí robat a Bombers