Actualitzat 30/07/2014 14:53

La Fundació Alicia de Ferran Adrià renova l'oferta gastronòmica del Tibidabo

BARCELONA, 30 jul. (EUROPA PRESS) -

La Fundació Alicia, creada el 2004 per Ferran Adrià i dedicada a promoure la millora dels hàbits alimentaris, i el parc d'atraccions barceloní Tibidabo han acordat renovar l'oferta gastronòmica del parc per convertir-la en una referència en el seu sector, segons ha informat l'Ajuntament aquest dimecres en un comunicat.

Sota el lema 'Menja sa, menja divertit', s'han presentat propostes saludables i divertides que volen consolidar el restaurant amb més capacitat del parc, l''Aeroport', com un referent culinari; el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdollers, ha estat present a l'acte de presentació de l'acord i ha destacat el component pedagògic d'aquesta col·laboració.

El director de la Fundació Alicia, Toni Massanés, ha explicat que volen oferir una oferta gastronòmica sana i saludable, però també ensenyar els visitants a crear un menú equilibrat, i a més ha destacat que fa falta "creativitat, imaginació i rigor científic perquè la gent mengi millor".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés