Publicat 18/11/2019 13:07:28 +01:00CET

Fujitsu se suma a l'Associació Espanyola de Directius (AED) com a nou soci corporatiu

El president de l'Associació Espanyola de Directius, Xavier Gangonells, i la presidenta de Fujitsu a Espanya, Ángeles Delgado
AED

BARCELONA, 18 nov. (EUROPA PRESS) -

L'Associació Espanyola de Directius (AED) i la companyia japonesa Fujitsu han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual la multinacional del sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) passa a formar part del programa de socis corporatius de l'Associació.

En un comunicat aquest dilluns, el director general d'AED, Xavier Gangonells, ha destacat que la seva incorporació en el programa de socis corporatius "suposa una gran fortalesa per a l'Associació perquè contribuirà a acostar els directius espanyols i les organitzacions que lideren les últimes novetats en innovació tecnològica".

Gangonells ha posat en valor la companyia japonesa i ha afirmat que Fujitsu és "un dels principals referents del sector de la innovació i les noves tecnologies arreu del món".

La presidenta de Fujitsu a Espanya, Ángeles Delgado, ha assenyalat que formar part de l'AED és un honor: "Creiem que podem treballar conjuntament i aprendre dels grans líders d'aquest país que formen part d'aquesta organització".

Ha indicat que la manera d'entendre el progrés d'Espanya de Fujitsu està lligada a la creació conjunta, a crear per aconseguir que les seves empreses assoleixin un lloc prioritari en l'economia mundial, i ha sostingut que "un treball que ofereixi simetria gràcies al coneixement mutu és la clau".