Actualitzat 17/08/2016 15:06 CET

Fujitsu desenvolupa una nova tecnologia al camp del 3D

Proyecto Digital DIY
PROYECTO DIGITAL DIY

MADRID, 17 ago. (Portaltic/EP) -

Fujitsu Laboratories of Europe ha desenvolupat una nova tecnologia per al disseny i fabricació intel·ligent que implica un nou mètode per al càlcul de la similitud de models 3D.

La solució de recerca de models 3D forma part de la recerca i desenvolupament que la multinacional realitza en les seves solucions d'aprenentatge automàtic, per a aplicacions de disseny intel·ligent amb les quals supera més del 96% de precisió automàtica per localitzar automàticament elements en les bases de dades de grans components, com ha explicat en un comunicat.

La solució utilitza el poder de l'aprenentatge profund per accelerar el procés de disseny mecànic, permetent als dissenyadors localitzar de manera ràpida i eficient els models existents, els seus components i les dades de fabricació associats, un procés que actualment representa més del 50% del procés de disseny.

Desenvolupada per millorar la productivitat i la qualitat del disseny, la tecnologia de Fujitsu pot beneficiar a les organitzacions de múltiples maneres: un exemple és en la gestió de dades de producte, on grans repositoris de models 3D poden ser ràpidament etiquetatges i augmentats amb meta-data. També pot reduir el temps d'etiquetatge de dies i fins i tot setmanes a unes poques hores. Alhora, és capaç d'accelerar la velocitat del procés de disseny quan s'integrin a l'entorn de desenvolupament d'un dissenyador.

"El desenvolupament objectiu és crear un Sistema de disseny en el futur que agregui automàticament la falta d'informació semàntica als models 3D, es fa una revisió la capacitat de ser dissenyada i aplicada", ha dit el Director executiu de Fujitsu Laboratories of Europe, Tsueno Nakata. "Tot i això, les aplicacions de la nostra nova tecnologia de recerca de models 3D no es limiten només al camp de la fabricació. És un desenvolupament emocionant amb un gran potencial en salut, medicina o qualsevol aplicació on hi ha una necessitat de comparar els models 3D sota una extrema precisió, identificar el que representen i assegurar-se de si són normals o anòmals", ha afegit.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés