Publicat 10/8/2020 11:39:35 +02:00CET

FTSE Russell ratifica a Cellnex com a membre del FTSE4Good per quart any consecutiu

Oficina de Cellnex en la Zona Franca de Barcelona (Arxiu)
EUROPA PRESS - Archivo

Aquest índex internacional reconeix les bones pràctiques de les empreses cotitzades

BARCELONA, 10 ago. (EUROPA PRESS) -

FTSE Russell ha ratificat a Cellnex Telecom com a membre de l'índex de sostenibilitat FTSE4Good per quart any consecutiu, segons ha informat l'operador d'infraestructures de telecomunicacions en un comunicat aquest dilluns.

Ho ha fet en el marc de les revisions anuals que FTSE Russell ha dut a terme per valorar l'evolució de les companyies i la seva continuïtat en aquest índex internacional.

El FTSE4Good reconeix les bones pràctiques de les empreses cotitzades en aspectes mediambientals, socials i de govern corporatiu.

Cellnex, que va ser seleccionada per entrar en el FTSE4Good al gener de 2017, ha aconseguit la puntuació global de 4,2 sobre 5 en el primer semestre de 2020, enfront del 4,4 sobre 5 de 2019.

L'empresa ha remarcat que supera així "àmpliament" la mitjana del sector de les telecomunicacions i el subsector de les telecomunicacions mòbils, tots dos amb un 2,8 sobre 5, i la mitjana de les empreses espanyoles presents en l'índex, de 3,2 sobre 5.

L'avaluació realitzada per FTSE Russell ha destacat de Cellnex aspectes relacionats amb la gobernança, amb una nota de 5 sobre 5 per segon any consecutiu, tant en els aspectes relacionats amb
el govern corporatiu com en les mesures contra la corrupció.

Li segueixen els aspectes socials, amb una puntuació de 4,2 sobre 5 --2 dècimes més que al 2019--, on destaquen els estàndards laborals amb 5 sobre 5 --va ser de 4 sobre 5 en 2019--, i els aspectes relacionats amb els drets humans i la comunitat i els aspectes socials al llarg de tota la seva cadena de valor, tots dos amb una nota de 4.

En quant a la gestió mediambiental, FTSE Russell ha tornat a donar un 5 sobre 5 a l'acció de Cellnex contra el canvi climàtic, i ha valorat amb un 3 sobre 5 la gestió mitjà ambiental al llarg de la seva cadena de subministrament.