Publicat 21/3/2019 13:23:22 +01:00CET

Front Republicà celebrarà un 'superdissabte' de recollida d'avals a tot Catalunya

28A.- Front Republic Celebrar Un 'Supersábado' De Recollida D'Avals En Tota C
EUROPA PRESS

BARCELONA, 21 mar� (EUROPA PRESS) -

Front Republic, que integren Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya, celebrar aquest dissabte una jornada de recollida global d'avals a tot Catalunya amb la participació en diferents actes de noms com el d'Albano Dante Fachin, Antonio Baños, Marta Sibina i Bel Olid.

Així ho han explicat Mireia Caldés (Poble Lliure) i Ferran Reyes (Pirates) en una trobada amb periodistes, en qu han assegurat que la recollida d'avals va a bon ritme i actualment tenen 60 taules fixes que recullen signatures diriament.

"Hem activat el territori", ha sostingut Caldés, després de concretar que necessiten 4.500 avals a Barcelona, 570 a Tarragona, 520 a Girona i 425 a Lleida, i després d'advertir del risc de possibles invalidacions si hi ha persones que avalen dues llistes.

També han explicat que apuraran fins a diumenge per oficialitzar qui encapalar la llista a les generals i conixer la resta d'integrants.

POBLE LLIURE I LA CUP

En preguntar-se-li a Caldés per l'estat de les relacions de Poble Lliure amb la CUP, ha assegurat que mantenen els espais de debat polític que sempre han tingut: "La CUP té els seus espais participatius i nosaltres els nostres. No hi ha hagut nous posicionaments".

"Si ens han de comunicar alguna cosa ja ens ho diran", ha subratllat Caldés, a l'espera que la CUP celebri el seu Consell Polític, en qu probablement abordaran la decisió de Poble Lliure de presentar-se a les generals.

"La CUP té les seves decisions i Poble Lliure, com a partit sobir i independent de la CUP, en té unes altres", ha resolt, malgrat afegir que accepten les recomanacions sempre amb ganes de sumar.