Publicat 2/12/2019 18:54:47 +01:00CET

Freixenet presenta la campanya de Nadal 'Celebra al teu ritme' amb la banda Sinsinati

Campanya de Freixenet amb la banda Sinsinati
FREIXENET

BARCELONA, 2 des. (EUROPA PRESS) -

Freixenet presenta oficialment aquest dilluns l'estratègia digital de la seva campanya de Nadal 'Celebra al teu ritme' apostant per una "gran acció" en xarxes socials per la qual comptarà amb joves artistes, com la banda Sinsinati.

Així, ha dissenyat un pla per estar present en totes les plataformes i canals, tant tradicionals com digitals, reeditant l'anunci de l'any passat amb l'objectiu de consolidar el canvi d'estratègia de la marca, ha informat en un comunicat.

La campanya s'ha reinterpretat amb la música i es basa que no hi ha una única manera de celebrar Nadal, sinó que es pot fer amb famílies, amb amics, a casa i fora de casa.

Per escenificar-ho, artistes d'estils diferents s'aniran reptant entre ells per les xarxes socials per conèixer a quin ritme els agrada celebrar les festes i així crear viralitat, involucrant els usuaris.

La cançó del videoclip de Sinsinati és una nova versió del tema 'Navidad, dulce Navidad', que ja està disponible també en el canal de Youtube de la marca i en els comptes de Spotify dels artistes.