Publicat 24/10/2019 10:44:24 +02:00CET

Francis Franco acusa el Govern espanyol de "voler controlar la foto" de l'exhumació amb els mitjans oficials

Francis Franco, net del dictador espanyol Francisco Franco
VICTOR MANUEL BERNARDO - Archivo

MADRID, 24 oct. (EUROPA PRESS) -

Francis Franco, net del dictador Francisco Franco, ha acusat aquest dijous el Govern central de voler "controlar la foto" perquè només ha permès als mitjans oficials tenir imatges del Valle de los Caídos de l'exhumació de les restes del seu avi.

En declaracions abans d'anar al Valle de los Caídos on presenciarà les tasques d'exhumació, Francis Franco ha assegurat que els periodistes pateixen un "tracte vexatori" i "discriminatori", perquè no poden entrar a Cuelgamuros.

"Els mitjans oficials volen controlar la foto", ha assenyalat, després de lamentar que els periodistes es quedin "a sis quilòmetres" d'on es farà l'exhumació, fet que atribueix a l'executiu. "No té res a veure amb nosaltres i em sap greu, és un disbarat", ha insistit.

Sobre la prohibició de la Delegació de Govern espanyol que se celebri una concentració, que ha convocat l'Asociación Reivindicativa Memoria Histórica Raíces, davant del cementiri de Mingorrubio, ha declarat que volen crear la imatge que Franco "està sol" i que "ningú no hi vol anar", ha assenyalat.