Publicat 23/5/2019 16:50:55 +02:00CET

Fòrum Gastronòmic Barcelona proposa una mirada introspectiva a la cuina actual

Fòrum Gastronòmic
FIRA DE BARCELONA/PERE DURAN - Archivo

BARCELONA, 23 maig (EUROPA PRESS) -

Fòrum Gastronòmic Barcelona, organitzat per Fira de Barcelona, vol impulsar la reflexió i la innovació gastronòmica en la seva propera edició, que se celebrarà del 18 al 20 de novembre al pavelló vuit del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, ha informat el saló firal en un comunicat aquest dijous.

Sota el lema '(Re)pensar la gastronomia', el saló reunirà grans xefs, juntament amb petits productors i grans companyies en un esdeveniment en el qual s'exposaran les darreres creacions i es reflexionarà sobre el futur del sector.

Entre els cuiners que hi assistiran hi ha Carme Ruscalleda, Raül Balam, del restaurant Moments; Paco Pérez, d'Enoteca; Jordi Cruz, de l'Àbac, i Enrique Valentí, de Marea Alta, entre d'altres.

El codirector del Fòrum, Pep Palau, ha declarat que el sector es troba en un moment que convida a la "reflexió i la introspecció", després de molts anys amb un ritme frenètic de novetats tecnològiques i un nivell de creativitat incessant.

A més, el saló disposarà d'un espai, el 'Fòrum Lab', destinat als nous models de negoci que han sorgit en els darrers anys, amb diferents representants del sector que oferiran conferències, taules rodones i altres activitats relacionades amb la divulgació més enllà de la pràctica gastronòmica.