BARCELONA, 23 maig (EUROPA PRESS) -
Frum Gastronmic Barcelona, organitzat per Fira de Barcelona, vol impulsar la reflexió i la innovació gastronmica en la seva propera edició, que se celebrar del 18 al 20 de novembre al pavelló vuit del recinte de Montjuc de Fira de Barcelona, ha informat el saló firal en un comunicat aquest dijous.
Sota el lema '(Re)pensar la gastronomia', el saló reunir grans xefs, juntament amb petits productors i grans companyies en un esdeveniment en el qual s'exposaran les darreres creacions i es reflexionar sobre el futur del sector.
Entre els cuiners que hi assistiran hi ha Carme Ruscalleda, Raül Balam, del restaurant Moments; Paco Pérez, d'Enoteca; Jordi Cruz, de l'bac, i Enrique Valentí, de Marea Alta, entre d'altres.
El codirector del Frum, Pep Palau, ha declarat que el sector es troba en un moment que convida a la "reflexió i la introspecció", després de molts anys amb un ritme frentic de novetats tecnolgiques i un nivell de creativitat incessant.
A més, el saló disposar d'un espai, el 'Frum Lab', destinat als nous models de negoci que han sorgit en els darrers anys, amb diferents representants del sector que oferiran conferncies, taules rodones i altres activitats relacionades amb la divulgació més enll de la prctica gastronmica.