Publicat 28/01/2019 17:10

El Fòrum Gastronòmic Barcelona preveu duplicar l'espai expositiu en la seva propera edició

El Frum Gastronmic Barcelona
FIRA DE BARCELONA

Després de la seva aliana amb Fira de Barcelona se celebrar els anys alterns a Alimentaria i Hostelco

BARCELONA, 28 gen. (EUROPA PRESS) -

El Frum Gastronmic Barcelona, que se celebrar del 18 al 20 de novembre, ha comenat a preparar la seva propera edició amb la previsió de duplicar l'espai expositiu respecte a la seva darrera edició a la ciutat, el 2016.

En un comunicat aquest dilluns, Fira de Barcelona ha informat que organitzar per primera vegada aquest circuit gastronmic al recinte de Montjuc, a través de la seva societat Alimentaria Exhibitions, i juntament amb el Frum Gastronmic.

La tercera edició d'aquest frum ha iniciat ja el seu llanament "per assolir els seus millors resultats, amb l'oferta més atractiva del mercat i la participació de les marques líders en alimentació, restauració i gastronomia", i espera comptar amb la presncia dels cuiners més representatius del moment.

L'organització conjunta de l'esdeveniment, que se celebrar al pavelló 8 del recinte Montjuc, espera duplicar la seva superfície expositiva i impulsar també la internacionalització de les seves empreses participants.

El director general d'Alimentaria Exhibitions, Antonio Valls, ha assegurat que "aquesta edició obre una nova etapa", i ha afirmat que potenciar Barcelona com a capital de referncia internacional en la indústria de l'alimentació, l'hostaleria, la restauració i la gastronomia.

Valls ha explicat que el circuit gastronmic facilitar oportunitats de negoci per al sector i buscar posicionar-se com a aparador de les últimes tendncies.

El codirector de Frum Gastronmic, Jaume von Arend, ha destacat la importncia de l'aliana del Frum Gastronmic amb Alimentaria Exhibitions justament l'any que celebren el seu 20 aniversari.

L'acord estratgic s'ha dut a terme a través d'Alimentaria Exhibitions, la societat de Fira de Barcelona dedicada a l'organització d'esdeveniments internacionals de referncia a Europa i Llatinoamrica per al sector alimentari, la restauració, l'hostaleria i la tecnologia alimentria.

ALTERNA AMB ALIMENTARIA I HOSTELCO

Aquest acord garantir al Frum Gastronmic una seu estable a Barcelona i Fira incorpora en el seu calendari un esdeveniment de prestigi, complementari a Alimentaria i Hostelco, els anys en els quals no se celebren aquests salons biennals.

L'esdeveniment congregar una gran oferta expositiva i promour les trobades entre ponents, expositors i visitants professionals, en qu participaran diverses empreses reconegudes dels sectors de la distribució, la producció d'aliments i begudes, el foodservice o l'equipament i la maquinria.

També comptar amb sessions magistrals de cuina en directe protagonitzades per cuiners reconeguts, així com diversos tallers amb degustació sobre temtiques de gran inters.

A més, el vi tornar a ser el protagonista de diverses sessions i la pastisseria, la gelateria i la fleca ocuparan un espai destacat al recinte de Montjüic i acollir premis i concursos, de la mateixa manera que en les seves convocatries homnimes de Girona i la Corunya.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés