Publicat 8/4/2019 17:49:48 +02:00CET

Forn rebutja la proposta de Maragall de tancar un acord amb Colau pel seu "sectarisme"

Interrogatorio a Joaquim Forn en el juicio por el procés
POOL - Archivo

BARCELONA, 8 abr. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldable del JxCat a la presó, Joaquim Forn, ha declinat la proposta del candidat d'ERC, Ermest Maragall, d'abordar un acord de govern juntament amb l'alcaldessa, Ada Colau, de les tres forces polítiques a la capital catalana: "No pot haver-hi pacte amb qui ens ha fet perdre quatre anys a Barcelona a fora de sectarisme, moratries i parlisis".

En una anotació en el seu compte de Twitter recollit per Europa Press, Forn ha apostat pel dileg amb la societat civil, prosperitat, bon govern i afrontar els problemes de la gent: "Aquest és el nostre projecte", ha dit el líder sobiranista davant el suggeriment de Maragall, que ha assegurat que ha negat que comuns i JxCat siguin incompatibles.

"Volem fer el canvi i no falcar Colau al govern. No pot haver pacte amb qui ens ha fet perdre quatre anys a Barcelona a fora de sectarisme, moratries i parlisis. Fa falta dileg amb la societat civil, prosperitat, bon govern i afrontar els problemes de la gent. Aquest és el nostre projecte", ha escrit Forn.