Foment del Treball: "la UE necessita un govern fort que garanteixi els valors europeus"

Publicat 27/11/2019 18:47:39CET
La seu de Foment del Treball, a Barcelona, en una imatge d'arxiu.
FOMENT DEL TREBALL - Archivo

BARCELONA, 27 nov. (EUROPA PRESS) -

Foment del Treball ha defensat que la Unió Europea (UE) necessita un govern fort per afrontar els reptes socials i econòmics i "per reforçar el seu lideratge polític a nivell mundial que garanteixi la defensa dels valors europeus".

En un comunicat, la patronal ha felicitat la nova presidenta de la Comissió Europea, Úrsula Von der Leyen, el nomenament de la qual ha estat aprovat aquest dimecres pel ple del Parlamento Europeu.

Confia que la nova mandatària lideri la Unió Europea en el seu compromís contra la crisi climàtica per situar Europa al capdavant de la batalla digital, i per construir una economia social de mercat més inclusiva "que garanteixi el progrés social i econòmic dels ciutadans europeus".

Foment del Treball també ha expressat la seva disposició a treballar amb la mandatària i el col·legi de comissaris per construir la societat europea "innovadora i emprenedora necessària per reforçar l'economia".

La patronal ha recordat que dona suport amb les polítiques i legislació europees per construir a la competitivitat de la indústria europea en el mercat global.

Contador