Publicat 13/9/2019 13:49:02 +02:00CET

Foment del Treball, nou soci de la Business Angels Network de Catalunya

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, i el president de Banc i de Cecot, Antoni Abad,  aquest divendres després de signar el conveni
FOMENT DEL TREBALL

BARCELONA, 13 set. (EUROPA PRESS) -

Foment del Treball s'ha unit en qualitat de soci a la Business Angels Network de Catalunya (BANC) per promoure el finançament de nous projectes empresarials a través de la inversió privada.

El president de la patronal catalana, Josep Sánchez Llibre, i el president de BANC i de Cecot, Antoni Abad, han firmat el conveni de col·laboració aquest divendres, ha informat Foment del Treball en un comunicat.

L'objectiu de totes dues entitats és establir i desenvolupar iniciatives de col·laboració en matèria de promoció i consolidació empresarial a través de l'ocupació, la investigació i la innovació a Catalunya.

Sánchez Llibre ha insistit en la voluntat de la seva patronal d'afavorir un clima d'emprenedoria amb mecanismes de finançament que permetin desenvolupar projectes empresarials viables.

Per la seva banda, Abad ha sostingut que incorporar Foment del Treball com a soci de Banc els permetrà créixer i els ajudarà a engegar i fer créixer idees d'emprenedors de Catalunya.