Publicat 03/06/2024 09:06

Fluidra abonarà el primer pagament del seu dividend de fins a 105,7 milions el pròxim 3 de juliol

Archivo - Piscina de Fluidra
EUROPA PRESS - Archivo

MADRID, 3 juny (EUROPA PRESS) -

Fluidra abonarà el primer pagament del seu dividend a compte del resultat del 2023 el pròxim 3 de juliol. En concret, de l'import brut total del dividend, que ascendeix a 0,55 euros, aquest primer pagament serà de 0,30 euros per acció, segons ha informat aquest dilluns la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La companyia va destacar després de la celebració de la seva junta general ordinària d'accionistes, celebrada el passat 8 de maig, que el dividend suposarà un desemborsament màxim de 105,67 milions d'euros "si la distribució es realitzés sobre la totalitat de les accions ordinàries", és a dir, si no hi hagués accions en autocartera.

En concret, el consell d'administració de Fluidra va aprovar el pagament d'un dividend en efectiu amb càrrec a resultats de l'exercici 2023 per import de 0,55 euros bruts per cada acció de la societat amb dret a percebre'l, a abonar en dos pagaments.

D'aquesta manera, el primer pagament es farà efectiu el 3 de juliol del 2024, i suposarà un import brut unitari a distribuir de 0,30 euros, mentre que el segon s'abonarà el proper 3 de desembre, amb un import brut unitari a repartir de 0,25 euros.

Respecte al primer dividend, la companyia ha informat que es farà efectiu el dia 3 de juliol del 2024 des de BBVA, a través de les entitats participants en la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors (Iberclear), realitzant-se sobre el referit import brut de 0,30 euros per acció la retenció exigida per la normativa aplicable.

Del calendari presentat avui per la societat es desprèn que l'últim dia de negociació de les accions de Fluidra amb dret a participar en el repartiment de dividends ('last trading dona't') serà el 28 de juny de 2024, mentre que els títols es negociaran sense dret a percebre'ls ('exdona't') l'1 de juliol.

Així mateix, la data en la qual es determinaran els titulars inscrits amb dret a percebre el dividend ('record date') serà el proper 2 de juliol, mentre que el dia de pagament ('payment date') serà el 3 de juliol del 2024.

Contadorwww.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés