Publicat 03/07/2024 08:14

Fluidra abonarà aquest dimecres el primer pagament del seu dividend de fins a 105,6 milions

Archivo - Arxivo - Piscina de Fluidra
EUROPA PRESS - Archivo

MADRID, 3 jul. (EUROPA PRESS) -

Fluidra abonarà el primer pagament del seu dividend a compte del resultat de 2023 aquest dimecres, 3 de juliol. En concret, de l'import brut total del dividend, que ascendeix a 0,55 euros, aquest primer pagament serà de 0,30 euros per acció, segons va informar la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La companyia va destacar després de la celebració de la seva junta general ordinària d'accionistes, celebrada el passat 8 de maig, que el dividend suposarà un desemborsament màxim de 105,67 milions d'euros "si la distribució es realitzés sobre la totalitat de les accions ordinàries", és a dir, si no hi hagués accions en autocartera.

En concret, el consell d'administració de Fluidra va aprovar el pagament d'un dividend en efectiu amb càrrec a resultats de l'exercici 2023 per import de 0,55 euros bruts per cada acció de la societat amb dret a percebre-ho, a abonar en dos pagaments.

D'aquesta manera, el primer pagament es farà efectiu aquest dimecres, i suposarà un import brut unitari a distribuir de 0,30 euros, mentre que el segon s'abonarà el pròxim 3 de desembre, amb un import brut unitari a repartir de 0,25 euros.

Respecte al primer dividend, la companyia ha informat que es farà efectiu des de BBVA, a través de les entitats participants en la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors (Iberclear), realitzant-se sobre el referit import brut de 0,30 euros per acció la retenció exigida per la normativa aplicable.

Contadorwww.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés