Publicat 17/6/2019 18:11:44CET

Florentino Pérez sobre el projecte Castor: "No he intervingut en res. Poc els puc ajudar"

EUROPA PRESS

BARCELONA, 17 juny (EUROPA PRESS) -

El president del consell d'administració d'ACS, Florentino Pérez, ha assegurat aquest dilluns que no ha intervingut "en res" pel que fa a tot allò relacionat amb el projecte Castor, i ha defensat que poc pot ajudar a aclarir les circumstàncies per la qual es va paralitzar.

"No he intervingut gens. Poc els puc ajudar", ha subratllat en la seva compareixença en la comissió d'investigació al Parlament sobre el projecte Castor, on ha manifestat la seva sorpresa per haver de donar explicacions per aquesta qüestió.

Segons Pérez, ell és president executiu d'ACS, un grup que formen més de 1.200 empreses, que té 200.000 empleats i implantació en més de 70 països, per la qual cosa es gestiona "amb un alt grau de descentralització" i cada gestor és responsable de la seva societat.

Malgrat admetre la transcendència del projecte, ha insistit que ell no ha participat en cap gestió, i per això ha demanat als grups que no li preguntin per qüestions que desconeix.

Sí ha considerat que els sismes produïts davant de les costes de Tarragona i Vinaròs (Castelló) el setembre del 2013 van ser "una cosa molt desgraciada" i que tots estan consternats per això, ha assegurat.