Publicat 11/10/2022 17:30

Flax & Kale creix a Espanya amb l'obertura del primer restaurant 'flagship' flexivegetari de Madrid

Restaurant Flax & Kale a Madrid
FLAX & KALE

MADRID 11 oct. (EUROPA PRESS) -

Flax & Kale, marca multicategoria d'alimentació 'plant-based' amb producció prpia i local d'Espanya i que forma part del grup de restauració Teresa Carles Healthy Foods, creix amb l'obertura del primer restaurant 'flagship' flexivegetari a Madrid, segons ha informat la cadena en un comunicat.

En concret, la botiga insígnia, situada al carrer Trafalgar, esdevé el sis restaurant del grup i fusiona el millor dels locals de Barcelona per installar a la capital espanyola el concepte de cuina 'healthy' i flexivegetariana. A més a més, el grup compta amb un obrador de més de 6.500 metres quadrats.

Amb la marca Flax & Kale, la companyia comercialitza a través del seu propi 'e-commerce' i dels principals distribudors espanyols una gamma completa de carns i formatges d'origen vegetal, i a més a més també produeix i comercialitza kombutxa, plats preparats flexivegetarians i sucs 'cold-pressed', entre altres productes innovadors de la categoria 'healthy'.

Entre les novetats del local destaca que la carta compta amb vuit plats nous --cinc principals, unes postres i dos 'brunchs'--, entre els quals hi ha creacions 'plant-based', opcions 'gluten-free' i plats cuinats en el Josper.