Publicat 24/5/2020 20:21:21 +02:00CET

FiraCampusVirtual registra 20.000 interaccions d'estudiants a la seva plataforma en línia

La plataforma virtual FiraCampusVirtual.
FIRA DE BARCELONA

   La plataforma seguirà oberta dos mesos per divulgar l'oferta dels 150 expositors

   BARCELONA, 24 maig (EUROPA PRESS) -

   FiraCampusVirtual --que substitueix aquest any al Saló de l'Ensenyament i al Saló Futura-- ha registrat unes 20.000 interaccions d'estudiants fins a aquest diumenge en la seva plataforma en línia, habilitada davant la impossibilitat de celebrar esdeveniments al recinte de Montjuïc per la pandèmia del coronavirus.

   Un total de 150 universitats, escoles de negocis, escoles d'art i idiomes i centres de Batxillerat i de Formació Professional han participat com a expositors en aquesta edició virtual, ha explicat Fira de Barcelona en un comunicat.

   Des del dimecres i fins aquest diumenge, 400 experts han atès de forma telemàtica "les consultes i dubtes de més de 15.000 alumnes per ajudar-los a encaminar la seva trajectòria acadèmica i professional".

   S'han organitzat webinars, xats i videotrucades amb fins el 500 assistents sobre les proves d'accés a la universitat, el sistema d'ajudes i beques i les diverses vies d'accés a un grau mitjà o superior, entre altres temes.

   La directora de FiraCampusVirtual, Laura Parols, ha destacat el "bon acolliment de la plataforma" i ha celebrat ajudar estudiants i famílies un any més a través d'un format nou.

150 EXPOSITORS

   Els 150 expositors de FiraCampusVirtual han pogut "presentar tota la seva oferta d'una manera àgil i interactiva", coincidint a més amb el període de preinscripcions acadèmiques.

   El cap de l'Oficina d'accés a la Universitat del Consell Interuniversitari de Catalunya, Jesús Maria Prujà, ha destacat la "atenció personalitzada" que han pogut brindar als participants a través dels xats.

   La secretària general de la Universitat Ramon Llull, Anna Berga, ha destacat que la URL ha aprofitat "al màxim totes les eines de la plataforma" per assessorar els estudiants sobre el seu futur acadèmic.

   I la directora acadèmica del centre de Formació Professional IFP ha posat en valor els webinars: "Un gran descobriment per als estudiants, ja que proporcionen un coneixement directe a través del testimoni de professors".

   Fira de Barcelona mantindrà oberta la plataforma durant dos mesos "perquè els estudiants puguin conèixer l'oferta formativa que ofereixen els expositors per a l'any que ve", quan preveuen que tant el el Saló de l'Ensenyament com la Sala Futura se celebrin de forma presencial.

el més llegit

 1. 1

  Confinada una classe d'un institut de Lleida per un cas positiu per coronavirus

 2. 2

  La Tagliatella obre un restaurant al centre Xperience de Sant Boi

 3. 3

  Detectat un brot de coronavirus amb 49 positius en una residència de gent gran de Bellpuig

 4. 4

  Dos detinguts pel robatori a l'interior d'un domicili de Sant Carles de la Ràpita mentre els propietaris dormien

 5. 5

  ANUL·LA L'ANTERIOR:Confirmats quatre positius per covid-19 a la residència Alt Camp de Valls