Publicat 15/9/2020 21:40:52 +02:00CET

La fira de tecnologia audiovisual ISE a Barcelona es posposa a juny de 2021

Fira de Barcelona
FIRA DE BARCELONA - Archivo

   Llança una programació paral·lela amb esdeveniments virtuals

   BARCELONA, 15 set. (EUROPA PRESS) -

   La fira de tecnologia audiovisual ISE se celebrarà de forma presencial al juny de 2021 a la Fira de Barcelona i no al febrer, com estava previst, a causa de la situació sanitària global i les restriccions per la pandèmia del coronavirus.

   Integrated System Events ha decidit ajornar l'esdeveniment després de valorar "les preocupacions de salut i seguretat amb les necessitats comercials i d'interacció cara a cara", ha informat en un comunicat.

   El director executiu d'Integrated System Events, Mike Blackman, ha reiterat el compromís de l'organització amb el format presencial, després d'una ronda de contactes amb el sector: "De les nostres moltes converses, queda clar que la indústria està impacient per tornar a fer negocis cara a cara, i estem compromesos a oferir un ISE presencial atractiu i segur el 2021".

   El president de Fira de Barcelona, Pau Relat, ha qualificat de positiva la decisió d'ajornar l'esdeveniment, tant per a la ciutat com pels visistantes, per assegurar "la millor edició possible".

RISE DIGITAL

   A més, ISE ha llançat una programació paral·lela amb continguts i esdeveniments digitals sota la marca 'Rise Digital', que es desenvoluparà durant tot l'any.

   Inclourà esdeveniments de 'networking' en format virtual i que complementaran l'esdeveniment presencial al juny, les dates del qual es concretaran pròximament.

Contador