Publicat 01/04/2014 15:03

Cacaolat llança el primer batut sense greix perquè està edulcorat amb estèvia

Cacaolat 0%
CACAOLAT

BARCELONA, 1 abr. (EUROPA PRESS) -

Cacaolat ha llançat Cacaolat 0%, el primer batut sense matèria grassa i el que té menys calories del mercat perquè està edulcorat amb estèvia, ha informat la companyia, que ha presentat aquesta novetat al saló Alimentaria.

La firma catalana ha assenyalat en un comunicat que Cacaolat 0% "conserva la mateixa quantitat de cacau i tot el plaer del Cacaolat Original", però amb només 40 quilocalories, i està enriquit amb inulina, un tipus de fibra soluble procedent de l'arrel de la xicoira.

El nou batut, fabricat íntegrament a la planta de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), aporta el 25% de la ingesta diària recomanada de fibra i no conté gluten --igual que el Cacaolat Original--, i forma part de l'estratègia de la companyia d'invertir en R+D i ampliar la seva gamma amb productes innovadors.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés