Actualitzat 20/5/2014 11:49:11 +00:00 CET

Bizbarcelona crea un espai per assessorar pimes i autònoms sobre l'exportació

Cartel del Bizbarcelona 2013
EUROPA PRESS

BARCELONA, 20 maig (EUROPA PRESS) -

El saló per a pimes i emprenedors Bizbarcelona acollirà en la seva quarta edició l'àrea BizExporta, promoguda per La Caixa i la Cambra de Comerç de Barcelona i que assessorarà gratuïtament les petites empreses i empresaris, que podran sol·licitar fins a quatre cites.

Segons ha informat aquest dimarts Fira de Barcelona, ja s'han inscrit més de 140 empreses que volen resoldre dubtes sobre l'accés als mercats exteriors.

BizExporta, al palau 1 del recinte Montjuïc, tindrà assessors de La Caixa i la Cambra de Comerç de Barcelona, que oferiran solucions a mida per a les pimes i autònoms que els consultin, tant sobre territoris com sobre procediments.

Així, podran demanar una visió general sobre les grans àrees geogràfiques mundials, i informació experta sobre Alemanya, Algèria, Egipte, França, Irlanda, Itàlia, Marroc, Polònia, el Regne Unit, Rússia i Turquia.

També rebran assessorament fiscal, legal, sobre finançament, gestió de riscos en l'exportació, mitjans de pagament internacional, operacions documentàries, i transport internacional.

Bizbarcelona 2014, que tindrà lloc al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona els dies 4 i 5 de juny, també donarà a conèixer, de la mà d'Acció, la utilitat del màrqueting digital en el moment d'afrontar l'expansió a mercats estrangers.

També mostrarà el potencial d'eines com Google Analytics o Linkedin, com també les claus per escollir els productes i els mercats més adequats per iniciar-se en la internacionalització.