Actualitzat 20/5/2014 11:55:08 +00:00 CET

Bizbarcelona crea un espai per assessorar pimes i autònoms sobre l'exportació

Cartel del Bizbarcelona 2013
Foto: EUROPA PRESS

BARCELONA, 20 May. (EUROPA PRESS) -

   El saló per a pimes i emprenedors Bizbarcelona acollirà en la seva quarta edició l'àrea BizExporta, promoguda per La Caixa i la Cambra de Comerç de Barcelona i que assessorarà gratuïtament les petites empreses i empresaris, que podran sol·licitar fins a quatre cites.

   Segons ha informat aquest dimarts Fira de Barcelona, ja s'han inscrit més de 140 empreses que volen resoldre dubtes sobre l'accés als mercats exteriors.

   BizExporta, al palau 1 del recinte Montjuïc, tindrà assessors de La Caixa i la Cambra de Comerç de Barcelona, que oferiran solucions a mida per a les pimes i autònoms que els consultin, tant sobre territoris com sobre procediments.

   Així, podran demanar una visió general sobre les grans àrees geogràfiques mundials, i informació experta sobre Alemanya, Algèria, Egipte, França, Irlanda, Itàlia, Marroc, Polònia, el Regne Unit, Rússia i Turquia.

   També rebran assessorament fiscal, legal, sobre finançament, gestió de riscos en l'exportació, mitjans de pagament internacional, operacions documentàries, i transport internacional.

   Bizbarcelona 2014, que tindrà lloc al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona els dies 4 i 5 de juny, també donarà a conèixer, de la mà d'Acció, la utilitat del màrqueting digital en el moment d'afrontar l'expansió a mercats estrangers.

   També mostrarà el potencial d'eines com Google Analytics o Linkedin, com també les claus per escollir els productes i els mercats més adequats per iniciar-se en la internacionalització.

el més llegit

 1. 1

  Prohibit entrar i sortir de Lleida i 7 municipis més del Segrià des de mitjanit pel coronavirus

 2. 2

  Fiscalia de Lleida s'oposa al nou confinament a diversos municipis pel coronavirus

 3. 3

  Campo diu que la jutgessa de Lleida dona la raó al Govern espanyol sobre l'estat d'alarma

 4. 4

  Calvo discrepa de la jutgessa que va rebutjar confinar la comarca del Segrià

 5. 5

  Detinguts els dos principals objectius de l'operació antiterrorista de Barcelona