Publicat 5/12/2019 12:34:38 +01:00CET

Fira de Barcelona bat rècords i superarà els 215 milions d'ingressos el 2019

J.Canadell, P.Relat, P.Aragonès,  A.Colau, À.Chacón, N.Marín i C.Serrallonga
EUROPA PRESS

BARCELONA, 5 des. (EUROPA PRESS) -

Fira de Barcelona tornarà a batre rècords aquest 2019, exercici que preveu tancar per sobre dels 215 milions d'euros d'ingressos, un 12% més del que s'havia pressupostat i gairebé un 15% més respecte al 2017, any ferialment comparable pel calendari dels salons.

Així ho ha explicat en roda de premsa de balanç el president de Fira de Barcelona, Pau Relat, acompanyat de la presidenta del Consell General de Fira de Barcelona i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, i el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga.

També han participat en la roda de premsa el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat, Pere Aragonès, i l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Núria Marín.

Relat s'ha mostrat satisfet amb els resultats, si bé ha advertit que el negoci firal "necessita actuar amb serenitat, clima de diàleg i enteniment" per continuar sent motor econòmic.

"Fira de Barcelona, com el conjunt del teixit econòmic, necessita un entorn estable que projecti una imatge de ciutat i país positiva, innovadora, segura i acollidora", ha afirmat.

Així mateix, l'Ebitda de Fira de Barcelona s'estima que superi els 25 milions d'euros aquest 2019, la qual cosa suposa un augment del 22% en comparació amb el 2017.