BARCELONA 25 nov. (EUROPA PRESS) -
La 51a edició de la Fira Avícola del Prat de Llobregat (Barcelona), la mostra que té el Pota Blava i la Carxofa Prat com a protagonistes, se celebrar els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre a la granja de la Ricarda, centrada en el territori i la sostenibilitat.
En aquesta edició, l'espai gastronmic tornar a ocupar una de les naus de la granja, amb una superfície de 600 metres quadrats, i es donar "més protagonisme a la cuina basada en els productes locals", informen els organitzadors en un comunicat aquest dilluns.
Els participants de l'edició d'aquest any són 9 Cntric, Caf L'Artes, El Bar de la Capsa, Fundació Rubricatus, Gastro Garatxe, Gran Mercat - Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto, L'pat del Prat, La Carpa Natural Food by Emilio Sánchez Academy, La Santa i les postres de La Montserratina.
L'espai també acollir actuacions musicals, activitats infantils, i una exposició d'artistes locals que donen la seva visió particular del Pota Blava i la Carxofa Prat.
S'incorpora aquest any una activitat que fomenta el turisme sostenible: el diumenge 1 de desembre, s'organitzar una ruta amb Bromptolona pels espais naturals del Llobregat i el Parc Agrari, que acabar amb una visita a la Fira Avícola 2024.
També se celebrar la IV edició de la Fira de Vins, en collaboració amb Vinyes, Cal Pere Tarrida i Central Wine.