Publicat 18/6/2019 18:12:55 +02:00CET

FGC impulsarà els espais de gran valor natural durant la seva temporada d'estiu

FGC impulsarà els espais de gran valor natural durant la seva temporada d'estiu
GENERALITAT

BARCELONA, 18 juny (EUROPA PRESS) -

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha presentat aquest dimarts la seva temporada d'estiu, en la qual promourà l'activitat als espais de gran valor natural a través de les seves cinc estacions de muntanya i trens turístics, ha informat en un comunicat.

La nova temporada concep les estacions com a porta d'accés a aquests espais naturals i que contribueixen al seu coneixement, així com també una porta a la cultura i als paisatges que formen part de les comarques a l'alta muntanya.

El president de FGC, Ricard Font, que ha participat en l'acte de presentació, ha explicat el concepte '360º/365 dies', que es refereix a l'oferta de serveis durant tot el dia i al llarg de tot l'any, pensant sempre en clau de territori.

Font ha assenyalat que la temporada comptarà amb activitats per promocionar el Pirineu català i atreure així als turistes que van a Barcelona, i que alhora, coneguin que a poques hores tenen unes destinacions on gaudir de la naturalesa, la gastronomia, la cultura i els esports.

A més, ha afegit que durant els mesos estivals es treballarà intensament per donar a conèixer l'oferta comercial i els serveis que es troben a l'àrea d'influència de la Molina, Vallter 2000, Vall de Núria (Girona), Espot i Port Ainé (Lleida).

Així, s'ha anunciat que l'estació de Plaça Catalunya estarà customitzada fins al 31 de juliol amb motius d'alta muntanya i de les estacions i trens turístics de FGC, amb la intenció de dur el Pirineu a Barcelona.

Una altra de les activitats que es promouran serà l'ús dels trens turístics, on s'organitzaran esdeveniments adreçats a tots els públics i a totes les edats, perquè els usuaris puguin viure de prop la naturalesa del territori català.