FGC impulsarà els espais de gran valor natural durant la seva temporada d'estiu

Publicat 18/6/2019 18:12:55CET
FGC impulsarà els espais de gran valor natural durant la seva temporada d'estiu
GENERALITAT

BARCELONA, 18 juny (EUROPA PRESS) -

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha presentat aquest dimarts la seva temporada d'estiu, en la qual promourà l'activitat als espais de gran valor natural a través de les seves cinc estacions de muntanya i trens turístics, ha informat en un comunicat.

La nova temporada concep les estacions com a porta d'accés a aquests espais naturals i que contribueixen al seu coneixement, així com també una porta a la cultura i als paisatges que formen part de les comarques a l'alta muntanya.

El president de FGC, Ricard Font, que ha participat en l'acte de presentació, ha explicat el concepte '360º/365 dies', que es refereix a l'oferta de serveis durant tot el dia i al llarg de tot l'any, pensant sempre en clau de territori.

Font ha assenyalat que la temporada comptarà amb activitats per promocionar el Pirineu català i atreure així als turistes que van a Barcelona, i que alhora, coneguin que a poques hores tenen unes destinacions on gaudir de la naturalesa, la gastronomia, la cultura i els esports.

A més, ha afegit que durant els mesos estivals es treballarà intensament per donar a conèixer l'oferta comercial i els serveis que es troben a l'àrea d'influència de la Molina, Vallter 2000, Vall de Núria (Girona), Espot i Port Ainé (Lleida).

Així, s'ha anunciat que l'estació de Plaça Catalunya estarà customitzada fins al 31 de juliol amb motius d'alta muntanya i de les estacions i trens turístics de FGC, amb la intenció de dur el Pirineu a Barcelona.

Una altra de les activitats que es promouran serà l'ús dels trens turístics, on s'organitzaran esdeveniments adreçats a tots els públics i a totes les edats, perquè els usuaris puguin viure de prop la naturalesa del territori català.