Publicat 19/2/2019 15:58:28 +01:00CET

FGC augmentar la circulació de trens i doblar la capacitat dels combois per l'MWC

Estació Espanya de FGC durant l'MWC 2018
EUROPA PRESS - Archivo

El trajecte entre Plaa Espanya i Europa Fira durar sis minuts

BARCELONA, 19 febr. (EUROPA PRESS) -

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) augmentar la circulació de trens i doblar la capacitat dels combois per absorbir l'increment de la demanda generada pel Mobile World Congress (MWC), el saló de mbils que se celebrar del 25 al 28 de febrer a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat.

En un comunicat aquest dimarts, FGC ha informat que incrementar en 30 circulacions diries la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) i que la resta de trens passaran a tenir de tres cotxes a sis.

També té previst redissenyar la mobilitat als vestíbuls de les estacions de Plaa Espanya i Europa Fira, estacions en les quals es troben els dos recintes en els quals té lloc l'MWC, i reforar l'atenció al client amb més personal, senyalització, megafonia i ús de les xarxes socials.

FGC ha ressaltat que el Metro del Baix Llobregat unir aquestes dues estacions en tan sol sis minuts de trajecte i passant per tres estacions, i operar durant els quatre dies com una 'línia rpida'.

Aquest dispositiu est enfocat a "donar el millor servei posibile i facilitar la mobilitat" dels congressistes i els clients habituals de la línia Llobregat-Anoia, i est previst per mantenir la mxima capacitat als trens amb 8.000 persones per hora.

L'operador de trens ha indicat que es preveu un augment de la demanda com la registrada en edicions anteriors i que, en la del 2018, es va incrementar en un 116% el moviment de passatgers entre totes dues estacions, fins als 179.390 viatgers.