Publicat 4/2/2020 12:59:05 +01:00CET

FGC adjudica els estudis informatius per implantar el tren-tram de Tarragona

David Zorrakino/Europa Press - Archivo

TARRAGONA, 4 febr. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Territori i Sostenibilitat, a través dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), ha adjudicat per un import de 456.200 euros la redacció dels estudis informatius per implantar el nou sistema de tren-tram a la zona del Camp de Tarragona, ha informat el departament aquest dimarts en un comunicat.

Corresponen als dos àmbits d'actuació del projecte: Cambrils-Tarragona i Cambrils-Reus, amb un termini d'execució de cinc mesos el primer i de sis el segon, i els estudis hauran d'incloure la definició i valoració de les alternatives d'actuació pel que fa al traçat, via i altres elements.

L'actuació cobreix les localitats de Cambrils, Salou, Vila-seca, Tarragona i Reus, i en el projecte entre Cambrils i Reus s'estudiarà la connexió entre Port Aventura i Vila-seca, i amb l'Aeroport de Reus i l'estació de l'AVE Camp de Tarragona.

En els propers dies FGC adjudicarà també els estudis d'impacte ambiental que recolliran la definició dels corredors, l'estudi del medi, la identificació i avaluació d'impactes i les mesures preventives, correctores i compensatòries, així com la redacció del Pla especial d'infraestructura ferroviària.

L'objectiu d'FGC és tenir redactats els estudis informatius aquest estiu i aprovar la totalitat dels documents la tardor del 2021, segons han indicat en el comunicat.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- El Corpus de Barcelona celebrarà els seus 700 anys amb activitats en línia

 2. 2

  Coronavirus.- El Banc dels Aliments impulsa una campanya de recollida a Tortosa (Tarragona)

 3. 3

  Coronavirus.- El Festival de Sitges ajudarà a cercar finançament per a set produccions

 4. 4

  Endesa inverteix 1,1 milions a Deltebre (Tarragona) per millorar el servei

 5. 5

  Junqueras apel·la als valors de les obres clàssiques per afrontar la pandèmia