Publicat 2/1/2019 11:18:20 +01:00CET

Ferrer ven la seva divisió de genrics a la índia Hetero

Mario Rovirosa
FERRER - Archivo

BARCELONA, 2 gen. (EUROPA PRESS) -

La farmacutica catalana Ferrer ha venut Tarbis Farma, la seva divisió de medicaments genrics, a Amarox Limited, filial europea d'Hetero, una de les principals companyies de genrics de la Índia, per un import que no ha transcendit.

En un comunicat, els laboratoris amb seu a Barcelona han emmarcat aquesta operació en el seu pla estratgic, que té com a objectiu enfocar-se més en el mercat de productes farmacutics de marca, el seu negoci prioritari.

D'aquesta manera, Tarbis proporcionar a Amarox la infraestructura comercial requerida, la cartera de productes, la m d'obra i una bona entrada en el sector de genrics a Espanya, i li permetr enfortir-se i penetrar en profunditat en el mercat europeu.

El conseller delegat de Ferrer, Mario Rovirosa, ha assegurat que l'objectiu de la companyia sempre ha estat garantir la viabilitat futura de Tarbis i de les persones vinculades a la firma: "Estem segurs que la marca s'enfortir amb l'aposta internacional que est fent Hetero pel mercat dels genrics".

Ferrer, fundada el 1959, té presncia a més de 110 pasos i té 19 filials internacionals, que abasten des de la R+D a la distribució i desenvolupen la seva activitat en els sectors de farmcia, salut, química fina i alimentació.

Per la seva banda, el director executiu d'Hetero Labs Limited, A. V. Narasa Reddy, ha afirmat que l'adquisició "encaixa molt bé amb l'estratgia de creixement d'Hetero a la Unió Europea, la qual cosa dona a Amarox una plataforma per arribar als clients de manera slida amb la cartera actual de Tarbis i la cartera de productes d'Hetero".

Hetero, amb una trajectria de més de 25 anys en la indústria farmacutica, és el productor mundial de medicaments antirretrovirals principal, compta amb 36 installacions productives, més de 300 productes i té presncia a 126 pasos.

el més llegit

 1. 1

  Demòcrates demana un "govern d'emergència nacional" per superar la crisi del coronavirus

 2. 2

  Coronavirus.- El CAP Els Hortes de Barcelona ha detectat 544 possibles casos durant la pandèmia

 3. 3

  Vergés veu possible unir les regions sanitàries de Barcelona i la seva àrea metropolitana

 4. 4

  L'AMB reactiva l'aplicació d'aparcament metropolità

 5. 5

  Coronavirus.- Barcelona destina 1 milió per incentivar la rebaixa de lloguers comercials