BARCELONA 10 oct. (EUROPA PRESS) -
El cuiner Ferran Adri ha reivindicat "la influncia de l'alta cuina catalana en la gastronomia" durant la sessió magistral que ha impartit en la Berlin Food Week pel des aniversari de l'esdeveniment.
També s'ha acollit una exposició sobre la transcendncia de la gastronomia catalana, impulsada per la Conselleria d'Agricultura de la Generalitat dins les activitats internacionals de promoció de la distinció Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025, informa el Govern en un comunicat.
La directora de la fira, Alexandra Ambrinus, ha assegurat que Adri ha redefinit la gastronomia moderna: "Les seves creacions i el seu llenguatge són vigents, transformant les cuines de tot el món".
TONI MASSANÉS
El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, ha destacat que Catalunya compta amb "una diversitat i una riquesa de productes i aliments i un coneixement gastronmic que la fa sobresortir a nivell mundial".
Els convidats han rebut una publicació editada per Prodeca i la revista 'Cuina' sobre l'evolució de la cuina catalana en les últimes cinc dcades, titulada 'Catalunya la Cuina dels prodigis. 1975 - 2025. Cinquanta anys que han canviat la gastronomia al món'.