BARCELONA, 3 abr. (EUROPA PRESS) -
Lavazza i el cuiner Ferran Adri impulsen el llibre 'Coffee Sapiens', editat per Phaidon Press, que se submergeix en l'ampli univers del caf i que s'integra en el projecte de la Bullipedia, l'enciclopdia de restauració gastronmica que lidera el xef catal.
El manual no només se centra en el caf com a producte sinó que a més, estudia l'ecosistema en qu neix, la seva producció i la seva arribada al consumidor, segons ha informat Lavazza aquest dimecres en un comunicat.
A més, l'obra narra la histria del caf per mitj d'un estudi de catalogació i anlisi taxonmic de les seves varietats en la qual ha participat l'Universitat de Cincies Gastronmiques de Pollenzo (Itlia).
La guia pot ser un bon instrument per a professionals que cerquen tenir un coneixement profund en la matria per també per a amants del caf perqu compta amb illustracions que fan la seva lectura interessant i dinmica.
El llibre ha estat producte de la collaboració entre Lavazza i Ferran Adri durant vint anys d'experimentació i innovació comuna: "La idea de poder agafar el caf i portar-lo més enll de les conviccions arrelades durant segles m'ha entusiasmat", ha declarat Ferran Adri.