Publicat 6/2/2019 12:16:54 +01:00CET

Fernández Vara adverteix, sobre el relator, que el que és difícil d'explicar "encara és més difícil d'entendre"

El president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara
EUROPA PRESS

MADRID, 6 febr. (EUROPA PRESS) -

El president d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, ha advertit aquest dimecres, en relació al relator que el Govern de l'Estat admet nomenar per a la taula de partits sobre Catalunya, que el que és difícil d'explicar, encara és més difícil d'entendre.

En un comentari en el seu compte de Twitter recollit per Europa Press, el dirigent socialista afirma que "les coses que són difícils d'explicar són encara més difícils d'entendre. Sobretot si no s'escolta" i lamenta que "a Espanya, per desgrcia fa anys que es va deixar de conjugar el verb escoltar".

El comentari de Fernández Vara s'uneix al d'altres barons del PSOE, que com Emiliano García-Page o Javier Lambán han qüestionat el nomenament d'un relator en la taula de partits que discuteix sobre el conflicte a Catalunya.

Aquest dimecres, el president de Castella-la Manxa, ha mostrat la seva "perplexitat" davant l'acceptació de la figura del "relator" per part del Govern espanyol i ha incidit que "sobre Espanya parlen tots els espanyols, no només els militants del PSOE", alhora que ha demanat que es convoqui el Comit Territorial del partit per estudiar aquesta proposta. Un Comit que precisament presideix Guillermo Fernández Vara.