Feneval preveu que el lloguer de vehicles arribi al "punt àlgid" de l'estiu aquesta setmana

Publicat 13/8/2019 15:49:22CET
Feneval prevé que el alquiler de vehículos alance su "punto álgido" del verano esta semana
EUROPCAR

MADRID, 13 ago. (EUROPA PRESS) -

La Federació Nacional de Vehicles de Lloguer (Feneval) preveu que el lloguer de vehicles arribi al "punt àlgid" de l'estiu aquesta setmana central d'agost, sobretot des d'aquest dijous 15, dia de la Verge de l'Assumpció.

Segons Feneval, llogar un cotxe és una de les alternatives preferides entre els turistes espanyols per desplaçar-se, per la qual cosa estima un increment d'un 5% en la xifra de negoci del sector respecte al 2018.

Pel que fa a l'opinió de la federació, el paper del lloguer de vehicles com a distribuïdor de riquesa nacional ha de ser "imprescindible" en parlar de turisme, perquè les companyies de 'rent a car' aporten més de 5.000 milions d'euros al PIB nacional, i fan més de 20 milions de serveis a l'any.

Feneval reclama així que s'implementi en el sector l'IVA reduït tal com passa en altres subsectors turístics com el de l'hostaleria, la restauració o el transport terrestre, aeri i marítim tant de passatgers com de mercaderies.

"Avui dia, turisme i mobilitat van de la mà. L'ecosistema entre tots dos per oferir als usuaris la millor experiència és clau per al desenvolupament i el creixement del sector dels llogaters de vehicles", va assenyalar el president de Feneval, Juan Luis Barahona.