Publicat 30/4/2019 16:29:07 +02:00CET

Feijóo aposta per "eixamplar" el PP i "obrir" portes per mantenir-lo com a "punt de trobada"-. Signatura: MAUR/PAU .-

28A.- Feijóo cree que "nadie se puede fiar" de C's tras fichar a Garrido y apela a formar un Gobierno "previsible"
XUNTA

SANTIAGO DE COMPOSTELLA, 30 abr. (EUROPA PRESS) -

El president del PP de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, ha fet una crida a "eixamplar" el partit i a "obrir" les seves portes per mantenir-lo com el que "sempre ha estat", un "punt de trobada entre moltes sensibilitats" polítiques".

Així ho ha manifestat el també president de la Xunta en declaracions als mitjans a l'entrada del Parlament gallec, en qu ha tingut sessió de control aquest dimarts i raó per la qual no ha pogut assistir al Comit Executiu de 'Génova' per analitzar la histrica caiguda dels populars en la jornada electoral del passat diumenge.

"Ahir vaig tenir l'oportunitat de parlar amb el president del partit (Pablo Casado), de donar-li la meva opinió. M'hauria agradat ser all, per les meves obligacions m'obliguen a ser aquí", ha explicat, fent referncia a més a la jornada de comicis municipals, autonmics i europeus que se celebrar el proper 26 de maig.

En aquest sentit, ha apostat per "eixamplar" el PP, que "sempre ha estat un punt de trobada entre moltes sensibilitats" de gent "que és més de dretes, més liberal, més conservadora, més de centre, més reformista" i "més de centreesquerra", tal com ha enumerat.

"El Partit Popular és el partit alternatiu al PSOE, ho hem vist en les urnes. Per tant, la majoria dels votants de Vox estaran decebuts perqu hauran vist com han collaborat, sense saber-ho, en el triomf del PSOE. I també crec que que hi ha molts votants de Ciutadans que tenen cabuda en el PSOE", ha assegurat Feijóo.

"QUAN HEM EIXAMPLAT, HEM GUANYAT"

Seguidament, en ser preguntat sobre si Casado ha de seguir al capdavant de la formació, el líder gallec ha dit que "no és el moment de tancar portes". "Hem d'obrir portes a molta gent que veu que si ens unim som més que el PSOE i si ens dividim el PSOE, amb els independentistes i els populistes, governaran Espanya", ha assegurat.

Per aix, ha insistit en la idea d'"eixamplar" el partit: "Quan hem eixamplat hem guanyat i quan l'hem limitat doncs lamentablement no hem guanyat".