Publicat 12/2/2019 16:54:51 +01:00CET

La FCAC planteja els reptes de les cooperatives agrries al conseller El Homrani

Chakir el Homrani
EUROPA PRESS

BARCELONA, 12 febr. (EUROPA PRESS) -

La Federació de Cooperatives Agrries de Catalunya (FCAC) ha traslladat aquest dimarts al conseller de Treball, Assumptes Socials i Famílies, Chakir el Homrani, els reptes de les cooperatives agrries amb l'objectiu de garantir el creixement del sector.

En la reunió, la FCAC ha subratllat la importncia de promoure les línies de suport a l'economia social i adaptar-les a les necessitats del cooperativisme agrari perqu siguin una eina efica en la creació d'ocupació, la collaboració, la innovació i la internacionalització, ha informat la FCAC en un comunicat.

També ha plantejat la rellevncia de procedir a una total digitalització del registre de les cooperatives per agilitar la relació d'aquestes empreses amb l'administració.

El president de la FCAC, Ramon Sarroca, ha destacat que les cooperatives compleixen una funció cabdal com a model d'empresa en l'economia social: "Som generadors de riquesa i llocs de treball, i prestem serveis en l'mbit rural, en qu sovint hi ha una falta d'iniciativa privada".

A Catalunya hi ha 204 cooperatives agrries, amb un pes sobre el conjunt de la producció final agrria superior al 37% del total i aquestes empreses compten amb 31.483 socis productors i generen 4.436 llocs de treball.

el més llegit

 1. 1

  Prohibit entrar i sortir de Lleida i 7 municipis més del Segrià des de mitjanit pel coronavirus

 2. 2

  Fiscalia de Lleida s'oposa al nou confinament a diversos municipis pel coronavirus

 3. 3

  La jutgessa no ratifica el nou confinament a diversos municipis de Lleida

 4. 4

  Coronavirus.- Uns 300 concentrats a Lleida contra el confinament de diversos municipis

 5. 5

  Fiscalía de Lleida se opone al nuevo confinamiento en varios municipios por el coronavirus