El FC Barcelona reacciona a la sentència del procés: "La presó no és la solució"

Publicat 14/10/2019 10:27:53CET
Barcelona escut comunicat recurs
FC BARCELONA - Archivo

BARCELONA, 14 oct. (EUROPA PRESS) -

El FC Barcelona ha emès aquest dilluns un comunicat de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem en relació amb el judici del procés, que condemna a anys de presó i inhabilitació els polítics i líders socials que es trobaven en presó preventiva, i ha assegurat que "la presó no és la solució".

"De la mateixa manera que la presó preventiva no va ajudar a resoldre el conflicte, tampoc no ho farà la presó que s'ha dictat avui, perquè la presó no és la solució", resa aquest comunicat.

El club, que es defineix com una de les entitats de referència de Catalunya, i d'acord amb la seva trajectòria històrica, dona la seva valoració a la sentència des de la "defensa de la llibertat d'expressió i del dret a decidir".

"La resolució del conflicte que viu Catalunya passa, exclusivament, pel diàleg polític. Per això, ara més que mai, el club demana a tots els responsables polítics que liderin un procés de diàleg i negociació per resoldre aquest conflicte", esgrimeix el club.

A més a més, creuen que aquest diàleg ha de "permetre l'alliberament" dels líders cívics i polítics condemnats. "El FC Barcelona manifesta també tot el seu suport i solidaritat a les famílies dels qui són privats de la seva llibertat", conclou el comunicat.