Publicat 5/8/2019 13:00:37 +02:00CET

Facebook inclourà el seu nom en les marques d'Instagram i WhatsApp

Recurs, mòbil amb xarxes socials
EUROPA PRESS - Archivo

MADRID, 5 ago. (Portaltic/EP) -

Facebook planeja incloure el seu nom en les marques de les xarxes socials d'Instagram i WhatsApp, que són propietat seva des dels anys 2016 i 2012 respectivament, amb la finalitat de visibilitzar la seva presència i el control que té l'empresa sobre aquestes plataformes digitals.

L'empresa de Mark Zuckerberg té previst que les aplicacions passin a anomenar-se 'Instagram de Facebook' i 'WhatsApp de Facebook' segons ha confirmat a The Information. Fins ara, Facebook, el propietari d'aquestes dues xarxes socials, havia permès que tinguessin una marca independent.

L'afegit 'de Facebook' apareixerà dins de les aplicacions, en la pantalla d'inici del compte i en altres llocs com l'App Store o a la botiga de Google Play, com recull el mitjà citat.

Segons The Information, els treballadors d'Instagram i WhatsApp van ser notificats d'aquest canvi recentment i s'estan revisant els contractes de compra de les plataformes. A més, Bertie Thomson, portaveu de Facebook, va declarar que "volem ser més clars amb els productes i serveis que ofereix Facebook".

Facebook ha patit una sèrie de crítiques i ha viscut diverses polèmiques relacionades amb la privadesa però aquestes dues aplicacions que han crescut sota el seu mandat no s'han vist perjudicades en la mateixa mesura. La integració de Facebook en la marca d'Instagram i WhatsApp podria millorar la imatge pública de l'empresa propietària.