Euskaltel acudirà a l'MWC, un esdeveniment "importantíssim per a Espanya"

Publicat 12/2/2020 13:18:17CET
José Miguel García, conseller delegat d'Euskaltel
EUSKALTEL - Archivo

José Miguel García creu que es pot acudir perfectament al congrés i Euskaltel mantindrà la seva agenda amb "normalitat"

BILBAO, 12 febr. (EUROPA PRESS) -

El grup de telecomunicacions Euskaltel ha confirmat que acudirà al Mobile World Congress (MWC) de Barcelona, que està previst que se celebri del 24 al 27 de febrer als recintes Montjuïc i Gran Via de Fira de Barcelona, un congrés al qual habitualment no acudeix amb un estand propi, però en què mantindrà "amb normalitat" l'agenda que tenia prevista.

En una conferència telefònica amb periodistes, el mateix conseller delegat d'Euskaltel, José Miguel García, ha donat a conèixer que la companyia participarà en aquesta cita, de la qual s'estan desmarcant algunes grans empreses a conseqüència del coronavirus.

García ha indicat que Euskaltel hi assistirà --encara que no comptarà amb estand propi-- perquè és una empresa del sector "important, amb rellevància" i té una "relació àmplia" amb molts dels proveïdors i companyies que acudiran al congrés.

Al seu parer, es pot acudir "perfectament" a aquesta cita i, per això, Euskaltel hi acudirà "dins dels plans que teníem" perquè és un "esdeveniment importantíssim per a Espanya" i ha donat "un gran impuls" a tot el sector.

"Per descomptat, nosaltres donarem suport a aquest congrés i, sobretot, a Barcelona, sempre que puguem perquè ha estat un impuls per a les telecomunicacions, per al nostre sector i el nostre desenvolupament. Té tot el nostre suport i hi acudirem com teníem previst amb les nostres agendes i compromisos", ha afegit.

Contador