Publicat 6/5/2019 20:20:34 +02:00CET

Eurofragance va facturar 78 milions d'euros el 2018, un 8% més

BARCELONA, 6 maig (EUROPA PRESS) -

Eurofragance va facturar 78 milions d'euros el 2018, un 8% més que en l'exercici anterior, una dada que confirma la diversificació geogràfica de la companyia, que va augmentar les seves vendes tant en mercats madurs com en els més recents, ha informat la companyia en un comunicat aquest dilluns.

L'empresa dedicada a l'elaboració de fragàncies ha mantingut un fort pla d'inversions, amb més de 10 milions d'euros en els darrers 3 anys destinats a la millora i modernització d'instal·lacions i processos, així com a l'expansió geogràfica.

També, ha destacat la posada en marxa de la planta a Singapur, la implementació ERP-SAP en filials i la inversió en sistemes de gestió de projectes.

El seu conseller delegat, Laurent Mercier, ha assegurat que el 2018 "ha estat fonamental per reforçar i optimitzar els processos en totes les filials", per millorar el servei als clients.

Eurofragance ha apostat per la diversificació geogràfica i de segments de negoci com a via de creixement principal, i ha mantingut la seva presència en mercats del Golf de Mèxic i l'Àsia Pacífica.