Publicat 30/3/2019 18:54:34 +01:00CET

EUiA demana debatre sobre la revocació de Nuet i la taula del seu Consell Nacional l'hi nega

EUiA demana debatre sobre la revocació de Nuet i la taula de la seva Consell Nac
EUIA

BARCELONA, 30 mar� (EUROPA PRESS) -

Una majoria de membres del Consell Nacional d'Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) ha demanat aquest dissabte debatre i votar sobre la situació de revocació del seu encara coordinador, Joan Josep Nuet, que va anunciar concórrer a les eleccions generals sota el nom de Sobiranistes i amb ERC, en lloc d'amb En Comú Podem, per no ha dimitit del seu crrec en EUiA.

En un comunicat aquest dissabte, la formació ha explicat que el Consell Nacional s'ha reunit a Barcelona i "davant l'anomalia que Nuet no hagi dimitit" ni que tampoc s'hagi presentat en el Consell Nacional, el responsable de política institucional i coordinador de la Comissió Nacional, Toni Salado, ha presentat a la taula una petició per afegir dos punts d'urgncia, que han estat denegats.

Aquestes peticions eren debatre i votar sobre la revocatria de Nuet i revocar també la Coordinació Collegiada i la Comissió Nacional, per han estat rebutjades, així com nomenar una direcció provisional fins a la celebració d'una Assemblea Nacional extraordinria.

La taula no ha acceptat aquesta modificació de l'ordre del dia "esgrimint que l'apreciació de la urgncia corresponia a la mateixa taula" i no als membres del Consell, encara que aquesta petició complia amb els requisits que indiquen els estatuts del partit.

Aquest grup de membres del Consell Nacional ha anunciat que presentaran prximament la petició per celebrar un nou Consell Nacional extraordinari per "fer un debat democrtic i fer efectives les seves peticions".

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- El Corpus de Barcelona celebrarà els seus 700 anys amb activitats en línia

 2. 2

  Coronavirus.- El Banc dels Aliments impulsa una campanya de recollida a Tortosa (Tarragona)

 3. 3

  Coronavirus.- El Festival de Sitges ajudarà a cercar finançament per a set produccions

 4. 4

  Endesa inverteix 1,1 milions a Deltebre (Tarragona) per millorar el servei

 5. 5

  Junqueras apel·la als valors de les obres clàssiques per afrontar la pandèmia