Publicat 1/11/2019 12:29:29 +01:00CET

Un estudi de la Cambra de Barcelona i un altre sobre productivitat, premis 'Joan Sardà Dexeus'

Guardonats amb el Premi Joan Sardà Dexeus 2019 al millor llibre d'Economia i Empresa.
@ECONOMISTESCAT

BARCELONA, 1 nov. (EUROPA PRESS) -

El XXIV Premi Joan Sardà Dexeus, que atorga la 'Revista Econòmica de Catalunya' i patrocina Banc Sabadell, ha guardonat ex aequo un estudi de la Cambra de Barcelona sobre l'economia catalana al segle XXI i un d'editat per Oxford Press sobre anàlisi de productivitat.

El gabinet d'estudis de la Cambra de Barcelona ha estat guardonat com a millor llibre d'economia i empresa pel document dirigit per Joan Ramon Rovira 'L'economia catalana al segle XXI: balanç 2000-2017 i perspectives 2020', presentat a l'abril, segons un comunicat de la Cambra.

Durant el sopar anual del Col·legi d'Economistes, aquest dijous a la nit, es va premiar ex aequo l'estudi de 2018 'The Oxford Handbook of Productivity Analysis', codirigit per Emili Grifell-Tatjé, C.A. Knox Lovell i Robin C. Sickles.

Al sopar van assistir el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, i el primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha informat el Col·legi, que també va lliurar altres premis.

Es va guardonar l'economista i relacions públiques Víctor Bottini i la revista 'Alternatives Econòmiques' (ex aequo a la millor trajectòria professional en la difusió de l'economia), segons un comunicat del Col·legi.

A més, es va premiar la catedràtica Montserrat Casanovas (col·legiada de mèrit 2019); l'alta comissionada per a l'Agenda 2030, Cristina Gallach (col·legiada d'honor 2019); el director de Caixa d'Enginyers, Joan Cavallé (millor economista d'empresa 2019) i al soci fundador d'EADe Consultors i Audiequip Jordi Vilalta (millor despatx professional 2019).

el més llegit

 1. 1

  Prohibit entrar i sortir de Lleida i 7 municipis més del Segrià des de mitjanit pel coronavirus

 2. 2

  Fiscalia de Lleida s'oposa al nou confinament a diversos municipis pel coronavirus

 3. 3

  Campo diu que la jutgessa de Lleida dona la raó al Govern espanyol sobre l'estat d'alarma

 4. 4

  Podem demana inspeccions als centres de treball de Lleida per evitar contagis

 5. 5

  La jutgessa no ratifica el nou confinament a diversos municipis de Lleida